Voorlichtingsmomenten

Een keuze maken voor een opleiding en een school die echt bij je past kan best lastig zijn. ROC Leiden zet daarom tot de start van het nieuwe studiejaar verschillende keren de deuren open voor toekomstige studenten en hun ouders. Dit noemen wij de voorlichtingsmomenten.

Welke voorlichtingsmomenten zijn er?
- Bij een Open Dag van ROC Leiden kun je overal rondlopen, alles zien en soms zelf proeven. Voorlichters, docenten en studenten vertellen je dan wat je wilt weten over die specifieke opleiding op de locatie.
- Bij een Informatiemiddag staan er van iedere opleidingen voorlichters en studenten klaar om jou en je ouders te vertellen over de opleiding. Kom op deze middag een kijkje nemen in onze panden, bezoek de praktijkruimtes en de lokalen en stel je vragen over de opleiding aan docenten en studenten.
- Bij een Keuzebegeleidingsdag helpen we vooral de toekomstige studenten die nog twijfelen. Je kunt in gesprek met een studiekeuzebegeleider en een keuzetest maken. Natuurlijk kun je ook in gesprek met een voorlichter van de opleiding.


De onderstaande voorlichtingsmomenten worden regelmatig aangevuld met extra data en meer informatie over de inhoud van de dagen.


Deze website maakt gebruikt van cookies
sluiten