Studenten Mobiliteit en Voertuigen doen mee aan Junkyardrace op circuit Zandvoort

donderdag 16 maart 2017

Al weken zijn ze bezig met sleutelen in de werkplaats op locatie Lammenschans, de studenten van de opleiding Mobiliteit en Voertuigen. Nu wordt hier uiteraard dagelijks gesleuteld, maar dit keer aan een bijzondere auto: een tot ‘racewagen’ omgebouwde Citroën Saxo. Vrijdag 17 maart is het zover, dan wordt de Saxo minimaal 6 uur getest op circuitpark Zandvoort tijdens de ‘endurance race’. In de ochtend zijn de trainingen en om 12 uur is de start. De hele dag mogen alle deelnemende studenten zich op het hele circuit bevinden, dus ook in de pitstraat. Een uniek kijkje in de keuken van Nederlands bekendste circuit.
Het team Motorvoertuigen is trots op het werk dat de studenten hebben verricht en kijkt uit naar de race. Projectleider Ramon van der Pouw Kraan: ‘Alles wijst erop dat het een leuke dag gaat worden. Nu nog hopen dat het droog blijft, dat zou wel aangenaam zijn’, aldus Ramon.

Meer weten over de Junkyardrace of geïnteresseerd om te komen kijken?
Website: www.junkyardrace.nl 
Facebook: Rulerz Racing Team & Junkyardrace

ROC Leiden en ID College zijn onder meer sponsor van dit project bij de opleiding Mobiliteit en Voertuigen van ROC Leiden.
Terug
Deel dit:
Deze website maakt gebruikt van cookies
sluiten