ROC Leiden ontvangt kogelwerend vest voor rollenspellen opleiding Orde en Veiligheid

maandag 06 februari 2017

ROC Leiden heeft een kogelwerend vest ontvangen van de internationale kogelwerende kledingfabrikant en distributeur SafeGuard Clothing. Dit is een initiatief van het bedrijf om scholen en studenten van geüniformeerde beroepsopleidingen te ondersteunen met uitrusting.

Het kogelwerende vest zal worden gebruikt door de opleiding Orde en Veiligheid voor o.a. rollenspellen. Daarnaast biedt het studenten de mogelijkheid om technische analyse op te doen zodat ze meer inzicht krijgen in de uitrusting en leren hoe ze zichzelf moeten beschermen tegen verschillende dreigingen.

Dit soort donaties van SafeGuard Clothing helpt scholen waaronder ROC Leiden om het onderwijs met nog meer praktische ervaring te verrijken. Door eerste hand ervaring op te doen met de nieuwste apparatuur in de industrie worden studenten voorbereid op hun toekomstige carrière en wordt hun inzetbaarheid binnen een concurrerende arbeidsmarkt nog meer verhoogd.

Thomas Bowman, sprekend namens SafeGuard Clothing, zei: "Wij geloven dat alle studenten toegang tot de beste kogel- en steekwerende vesten moeten hebben tijdens veiligheidsstudies. We zijn dan ook erg blij om dergelijke items aan colleges te doneren om ze te helpen bij het verbeteren van de praktijklessen.“

Terug
Deel dit:
Deze website maakt gebruikt van cookies
sluiten