ROC Leiden | ID College starten gezamenlijk onderwijs voor niveau 1 en 2: Start Up 1 2

vrijdag 02 juni 2017

Meteen aan de slag in de praktijk!

Wil je liever meteen aan de slag in de praktijk in plaats van vooral les krijgen op school?
Wil je je aanmelden voor een opleiding Dienstverlening niveau 2?
Woon je in Gouda of ben je bereid naar Gouda te reizen?
Gaat jouw voorkeur uit naar uitstroomprofielen: Medewerker Facilitair of Helpende Zorg en Welzijn?

Heb je op alle vragen ‘ja’ geantwoord? Lees dan zeker verder!

Start Up 1 2 
Vanaf studiejaar 2017 – 2018 starten wij een klas met onderwijs voor studenten die een opleiding volgen op niveau 1 en 2. We noemen dit Start Up 1 2. 

Wat houdt dat in?

Als je start bij Start Up 1 2 werk je vanaf de eerste studiedag drie dagen per week binnen het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Een dag in de week ga je naar school en de andere dag ben je beschikbaar voor voorbereiding en het maken van opdrachten. Dit is anders dan de opleiding Dienstverlening niveau 2 omdat je daar in de eerste periodes vooral klassikaal les krijgt en pas later stage gaat lopen binnen een organisatie.

Waarom iets voor jou?
Binnen de opleiding Dienstverlening niveau 2 kun je verschillende richtingen kiezen. Dit noemen we de uitstroomprofielen. Gaat jouw voorkeur uit naar uitstroomprofielen: Medewerker Facilitair of Medewerker Zorg en Welzijn, dan kun je terecht bij het Groene Hart Ziekenhuis.

Binnen het ziekenhuis is er altijd begeleiding van een docent en werk je tegelijkertijd samen met je collega’s op de verschillende afdelingen van het ziekenhuis. Je leert van een ervaren collega. Zo kun je alles wat je leert meteen uitvoeren in de praktijk. Maar kun je ook altijd terecht voor vragen bij je docent of een instructeur.

Ben je nieuwsgierig en denk je dat dit iets voor jou is?
In de week van 26 juni organiseren we een voorlichtingsavond voor Start Up 1 2. Als je je aanmeldt voor Medewerker Facilitair of Helpende Zorg en Welzijn in Gouda, nodigen we je uit voor deze voorlichtingsavond.

Terug
Deel dit:
Deze website maakt gebruikt van cookies
sluiten