Jaarverslagen ID College en ROC Leiden online

dinsdag 18 juli 2017

Het jaarverslag van 2016 van zowel ID College als ROC Leiden staat online. In de verslagen leggen beide organisaties verantwoording af over de activiteiten en resultaten in 2016.
Het jaarverslag van zowel ID College en ROC Leiden sluit aan op de strategische koers en de beleidsrijke begroting. Beide organisaties laten zien welke resultaten ze hebben behaald met betrekking tot de aangekondigde plannen. Hiermee is het jaarverslag een vanzelfsprekende afsluiting van het verstreken jaar en biedt het een overzichtelijke en consistente terugblik.
 
ID College en ROC Leiden hebben het afgelopen jaar veel focus gelegd op de fusie van beide instellingen op 1 september 2017. Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om de fusie niet alleen juridisch en organisatorisch voor te bereiden, maar ook inhoudelijk betekenis te geven. Bovendien hebben we er veel aan gedaan om onze studenten, medewerkers, politiek en onze andere stakeholders mee te nemen in dit proces. We hebben inmiddels grote stappen gezet. De contouren van de nieuwe organisatie zijn bekend.
 
Het jaarverslag van ROC Leiden is te vinden via deze link. Het jaarverslag van ID College is te vinden via deze link.
Terug
Deel dit:
Deze website maakt gebruikt van cookies
sluiten