Entreeopleiding

Heb je nog geen diploma en wil je toch naar school? Dan kun je de Entreeopleiding doen. MBO College Entree biedt opleidingsrichtingen aan op verschillende sectoren waar je in een (of soms een half) jaar je niveau 1-diploma haalt. Je meldt je aan via de website van ID College.
Niveau: 1
Leerweg: BOL, BBL
Duur: 1 jaar
Crebo: 23110

Door middel van stage, theorie- en praktijklessen leer je het mbo en je toekomstige arbeidsomgeving kennen. Je leert je kennis, inzicht en vaardigheden in de (praktijk)lessen ontwikkelen en toepassen. Met een niveau 1 diploma vergroot je de kans op een baan en kun je mogelijk ook doorstromen naar niveau 2. Voor het behalen van je niveau 1 diploma word je intensief en persoonlijk begeleid door een klein, ambitieus en toegewijd team van docenten en begeleiders. Dit team staat voor je klaar om je te voorzien van extra hulp en/of ondersteuning.

Beroepspraktijkvorming
Om een beroep goed te kunnen moet je ook veel oefenen. Niets is beter dan leren in de praktijk. Tijdens je Entreeopleiding loop je stage in het werkveld waar jij voor kiest. Zo leer je in 25 weken, 2 dagen per week, jouw vak kennen en ervaren. Op deze manier leer je door te doen!

Voor wie is de Entreeopleiding?
• Personen van minimaal 16 jaar
• Personen van maximaal 25 jaar
• Iedereen zonder diploma voortgezet onderwijs
• Iedereen die graag wil leren en zich ontwikkelen

Welke profielen bieden je?

In de Entreeopleiding kies je, na inschrijving voor een van de volgende sectoren:

- Assistent Horeca, Voeding of Voedingsindrustrie
- Assistent Logistiek
- Assistent Verkoop/Retail
- Assistent Dienstverlening en Zorg
- Assistent Bouwen, Wonen en Onderhoud
- Assistent Installatie- en Constructietechniek
- Assistent Mobiliteitsbranche

Aanmelding
Je hoeft voor de Entreeopleiding geen diploma te hebben. Wel vragen we aan iedereen die zich voor de Entreeopleiding inschrijft om een aantal gegevens aan te leveren en een test te maken. Deze uitgebreide test maakt deel uit van het instroomassessment. Op basis van de testresultaten en je gegevens kijken we of de Entreeopleiding de juiste keuze voor je is.

Bekijk hier waar je jouw richting kunt volgen.

Deel dit:
Deze website maakt gebruikt van cookies
sluiten